keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Terkut Kampista: Pressan Ivana Helsinki pop-up ja ihana Malin

Täällä taas – pääkaupunkimme sydämessä! Kampin K-marketista on tullut lähikauppani ja Pressasta matkakotini.Sain viimeviikkoiseen blogiini vastineena viestin Original Sokos Hotel Presidentin ihanalta palvelupäällikkö Malinilta. Tapasin Malinin myös kirjautuessani tiistai-iltana matkakotiini – olipa mukava nähdä kasvotusten (ja jutustella sinisistä kumihanskoista!)

Tällä kertaa asustelen Ivana Helsingin Sisu-huoneessa. Teemaltaan huone on juhannus-huonetta vahvemmin väritetty: ihana keltainen tuoli vei sydämeni heti! Vahva mustavalkoinen tapetti on myös suokkarini. Huoneen jämäkkä kokolattiamatto mahdollistaa aamujoogani  – siitä kiittää kroppani ja sieluni.Mielestäni paras parannus uusissa huoneissa on kuitenkin sähköpistokkeiden määrä. Pistokkeita on reilusti joka puolella huonetta ja se tulee somekonsultilla tarpeeseen! Taas on latauksessa kamera, kännykkä, power bank ja läppäri.

Yksi työreissujen hyvistä puolista on hiljaiset illat. Silloin reissuäiti hengähtää, napsauttaa Greyn Anatomian päälle ja uppoutuu vaahtokylpyyn. Puolen tunnin ajaksi unohtuu analytiikka, raportit, kampanjat ja projektit. Hetkeksi voi Kampin sykkeessäkin saavuttaa metsämäisen zen-olotilan, kun hautautuu kupliin ja kuuntelee vain Meredith Greyta.Tänään Pressan aulassa oli Ivana Helsingin pop-up-shop. Mukavaa yhteistyötä ja kivoja löytöjä! Hotellit saisivat enemmänkin tehdä tällaista yhteistyötä: ilta-aikaan moni hotellivieras kirjautuu sisään ja on nimenomaan toivonut Ivana Helsingin suunnittelemaa huonetta. Tällöin kynnys ostoon myös pop-up-shopista on matala. Koin itse, että asiakkaana juuri minua oli palveltu yli toimialarajojen tänään pop-upin kautta!


Ainiin! Ne siniset kumihanskat olivat kadonneet aamupalalta! Viikossa oli tapahtunut todella ketterä käänne Ivana Helsinki -tyyliin myös aamupalalla. Hienoa reagointia asiakaspalautteeseen, Pressa, my love!
1 kommentti: