perjantai 4. marraskuuta 2016

Välineurheilu – mikä ihana tekosyy

Kun elämässä on kaksi pääasiallista ajankulutusmuotoa  – metsäily ja työskentely – vaaditaan välineurheilua kummassakin. Perjantai, mikä ihana päivä tsekkailla uusia popoja!

Liikun ja seison työssäni paljon: lentokentältä junalle, junasta asiakkaan toimitiloihin, työpajat ja koulutukset seisten ja sitten taas samaa reittiä kotiin tai hotellille. Olen jo ajat sitten hylännyt korkokengät reissukenkien listalta (nyyh!), mutta onneksi näin matalakorkoisten saappaiden ja nilkkureiden muotiaikana on paljon kivoja vaihtoehtoja!

Tämän syksyn reissuaarteeni löytyivät O.i.s:n valikoimista. Kaikki ihanuuskriteerit täyttyivät: nahkaa, pitoa, oikea väri ja ihanat jalassa!


Metsäily puolestaan vaatii ihan toisenlaista jalkinetta. Syksyn missioni on oleilla metsässä joka viikko vähintään kahdesti. Syksy kääntyy pian talveen ja vilukissa sisälläni hytisee. Monenlaista kenkää olen koettanut, mutta kaapissani ammotti tyhjä kohta ulkoiluun sopivien talvisaappaiden kohdalla. Tärkeintä talviulkoilussa minulle on pysyä lämpimänä ja kuivana. Välivuodenaikoina suosin vaelluskenkiäni, mutta pakkasille kaipaan pehmeyttä, pörröä ja lämpöä. 

Koska löydän metsästä tasapainoa, luovuutta ja energiaa, lasken metsäilyyn liittyvät kenkäostokseni henkilökohtaisessa budjetissani työhön liittyviksi edustuskuluiksi. Ihan järkeenkäypää, eikö? Siispä nämä Sorellin ihanat vedenpitävät, supermukavat ja lämpimät saappaat täyttivät kenkäkaapin ammottavan talvisaapaskolon. 
Lämpöistä viikonloppua kaikille – mitä suuntaan huomenna aamusta metsään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti