tiistai 7. helmikuuta 2017

Hiljaisuus Pressassa

Terkkuja taas toisesta kodistani Pressasta. Onnistuin taas säätämään varaukseni kanssa pariinkin otteeseen (aina muuttuu aikataulut!) – respan asiakaspalvelu oli jälleen kerran timanttista. Tiedättekö, on todella hienoa, kun voi luottaa jonkin yrityksen jatkuvaan hyvään asiakaspalveluun. Kyse ei ole vain yksittäisestä iloisesta sattumuksesta, vaan tasaisesta varmuudesta.

Vielä kuului remontin ääniä, kun heitin laukun huoneeseen iltapäivällä, mutta kello kuuden jälkeen ei ole kuulunut mitään. Tämän vuoden aikana ymmärtääkseni pitäisi olla lähes koko Original Sokos Hotel Presidentin remontti valmis. Huoneeni teemakin on tällä kertaa Hiljaisuus, ah.

Pistokkeita on joka puolella myös tässä huoneessa <3


"Koe hiljaisuus ihan keskellä kaupunkia. Hiljaisuus on suomalaiselle mielentila. Hiljaisuus-teemainen huoneemme on sinun tilasi. Nauti sen rauhallisista väreistä. Käy lepäämään. Hengitä syvään."

 Hiljaisuus on Ivana Helsingin huoneista tähän mennessä seesteisin. Rakastin Sisun vahvoja värejä, mutta Hiljaisuus luo mukavan rauhallisen tunnelman. Siinä, missä Sisu oli kunnon powerhouse-huone ja Juhannus täynnä romantiikkaa, tekee Hiljaisuus -huoneesta mieli lähteä joogatunnille tai meditoimaan. Aamulla suuntaan kuitenkin joogastudion sijaan asiakkaalle, joten hetken hiljaisuus tulee tarpeeseen.


Hiljaisuus onkin nappivalinta tälle viikolle. Ivana Helsingin huoneista puuttuu enää testilistaltani Satumetsä ja Talvimyrsky. Niihin suuntaan ehkä ensi kerralla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti