sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Travellers' Choice Kluuvissa

Ah, pieni blogini alkaa kääntyä business-matkailun blogiksi! Täällä taas, tällä kertaa Kluuvissa. Tällä reissulla yhdistyy business ja pleasure, kun jään työpäivän jälkeen kaupunkiin oman koti-insinöörini kanssa. Kun perheessä on kaksi reissaavaa vanhempaa, käy joskus niin hyvä tuuri, että ollaan samassa paikassa samaan aikaan.

Koska viikonloppu ei ole vain työreissu, päätin rikkoa rutiineja ja hieman arastellen varasin Pressan sijaan huoneen Glo Hotel Kluuvista. Pressa brändäytyköön arjessani työreissuhotelliksi. Seurailen TripAdvisoria monessa matkailuun liittyvässä asiassa, joten sieltähän se tämäkin hotelli löytyi. Glo Hotel Kluuvi onkin vuoden 2017 Tripadvisor Traveller's choice top 25 listalla numero 11.

Terkkuja respasta!


Sisäänkirjautuminen oli TÄYNNÄ väkeä ja vähän jo kaipailin Pressan avaraa aulaa, mutta huone ja asiakaspalvelijan aurinkoinen hymy hälvensivät kalvavan Pressa-ikäväni. Tiesin, että teen iltapäivällä pari tuntia töitä hotellilla odotellessani insinööriäni, joten painotin varauksessa työskentelytilaa huoneessa. Sitähän riittää!
Luxe-huoneessa riittää tilaa ja valoa, ihanaa!

Mutta erityisen ihana yksityiskohta huoneessa on upea pinkki tuoli! Jonkin värikkään kirkkaan tuolin voisin itsekin ottaa makuuhuoneeseeni. Ikkunat aukeavat suoraan Aleksanterinkadulle ja toisella seinällä Kluuvikadulle. Suihkusta on avoin näkymä isoista ikkunoista ulos – on siinä onneksi myös verhot meille häveliäämmille suihkuttelijoille. Joka tapauksessa luonnonvalo suihkussa on aika luksusta!


Lauantaiaamuna kahdeksalta Aleksanterinkatu oli hiljainen. Maisema huoneemme ikkunasta oli surrealtistinen: Suomen kiireisin katu täynnä hiljaisuutta, tyynenä. Turisteina suuntasimme aamukävelyn tietenkin isolle kirkolle. Luther tervehti meitä sisällä yhdessä saksalaisen turistijoukon kanssa. Reformaation juhlavuosi tuntui ja kuului luissa ja ytimissä – saksaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti