keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Hyvää ja halpaa Kyytiä!

Terkkuja lentokentältä! Tulin tänne Kyydillä. Mainio uusi palvelu, joka ainakin yhden käyttökokemuksen perusteella toimii ja on asiakkaalle helppo, edullisempi kuin perinteinen taksi ja luotettava.

“Kyyti-järjestelmä perustuu ajoneuvojen tehokkaaseen käyttöön. Pystymme tarjoamaan Kyydin kaikille edullisesti, kun kaikki hyväksyvät sen, että Kyydissä voi olla muitakin 

Kyydin voi tilata itselleen nopeana, joustavana tai super-halpana. Koska lentokoneet eivät odota, valitsin Express-palvelun. Varasin Tuup-appin kautta kyytini eilen illalla: syötin osoitetiedot ja valitsin palvelun, sekä maksutietoni. Sain kuitin heti applikaatioon ja siitä suoraan talteen – kaltaiseni ikuinen kuittikadottaja kiittää!

“Express-luokassa mennään suorinta reittiä. Odotus- ja ajoajat ovat lyhimmät, ja niissä on vain pieni vara muiden matkustajien kyytiin ottamiseksi.” Lue lisää Kyydin-sivuilta

Tyypillisesti matka kotoani lentokentälle maksaa 40-50 euroa. Nyt hintaa tuli 21 euroa.


  

Kyyti tuli sovittuun aikaan suoraan kotipihaan. Autoon ei sattunut muita, mutta pientä säätöä oli alkumatkasta. Sydän tykytteli, kun kuski meinasi hakea kyytiin poikkeavalta reitiltä lisää matkustajia. Piti varmistella, että ehdin tilaukseen kirjattuun aikaan kentälle. Ilmeisesti kuskien käyttämä reittiohjelmisto on vielä joiltain osin työn alla: Oulun lentoasema ohjasi kartalla Oulun keskustaan. Tästä syystä kyytiin oli buukattu matkan varrelta noukittavaksi toinenkin kyytiläinen, joka oli menossa ohi oman reittini Oulun keskustaan. Parilla puhelinsoitolla kuski selvitti tilanteen ja toinen kyytiläinen sai toisen kyydin – me jatkoimme lentokentälle. 


Kuskia tenttasin tietenkin  kuin viimeistä päivää: kyllä, hyvin on lähtenyt kyydit käyntiin! Kyllä, kuskini oli itse ensimmäistä päivää töissä. Ei, perinteiset taksikuskit eivät ole antaneet pahaa silmää. Kyllä, asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Kyllä, kuskit saavat tuntipalkkaa (olin huolissani toki hänen taloudellisesta menestyksestään myös, utelias kun olen). Mukava matka kiitos kuski, kun jaksoit vastata kysymyksiini!


Kyyti on kuskin mukaan tulossa myös Tampereelle, Turkuun ja Helsinkiin. Saatanpa testata sielläkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti