torstai 9. helmikuuta 2017

Puuroa, Bose ja kirja

Terkut lentokentältä! Starbucksin nurkassa on mun etätyöpiste tämän iltapäivän, ennen lennon lähtöä. Osaan ulkoa Norskin aikataulut Oulu - Helsinki välille. Se on ihan kätevää, kun aikataulut muuttuu ja sumplin jommassa kummassa päässä menojani. Päädyin jo syksyllä ostamaan aina vain Flex-lippuja, että säätämisen aiheuttama ajanhukka (ja ylimääräiset maksut) minimoituu.

Lennoilla on pari must-juttua, joista en luovu. Oulun lentoasemalla saa haudutettua kaurapuuroa joka aamu. Aamulennolle kurvatessa tietää siis aina, että aamupala odottelee kentällä.


Syksyllä sain käyttööni Bosen vastamelukuulokkeet. En tiedä miten olen selvinnyt ilman näitä! Kuuliaisesti pidän kuulokkeet pois korvilta turvallisuusselostuksien ajan, mutta kun se on ohi, alkaa ihanan hiljainen 50 minuuttinen Bosen kanssa. Kuulokkeet poistavat tehokkasti kaiken ympäröivän melun, jopa lentokoneen jylinän. Pakko sanoa, että on näitä käytetty kotonakin ja hyvin ne pärjää myös pienten poikien aiheuttamalle melulle.Bose on myös hyvä kaveri silloin, kun reissussa tekee etätöitä kahviloissa tai hotellilla. 

Lennoilla en osaa tehdä koneella töitä. Vieruskaverit häiritsevät keskittymistä ja muutenkin tärinä ja hälinä ympärillä vie keskittymisen. Lukemiselle on sen sijaan aikaa! Nyt mukana kulkee Gretchen Rubinin Onnellisuusprojekti.  ”Päivät kuluvat hitaasti mutta vuodet nopeasti. En keskity tarpeeksi asioihin, joilla on oikeasti väliä.” Näin alkaa herttainen, viihdyttävä, herättävä ja hauska opus prjoketimuotoiseen elämän onnellistamiseen. Sopii kaltaiselleni ratkaisukeskeiselle bullet point -ihmiselle!Tärkein matkavaruste on kuitenkin kahvi. Ihana, rakas kahvi! Triple shot espresso ja maitovaahtoa päälle: maailman paras päivä taas edessä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti